15 Nisan 2007 Pazar

Haftanın resimleri üzerine

Hafta sonu kardeş hala burada ve onun için yapılacak bir atraksiyon bulma adına Ümraniye'de dünyaca ünlü bir ayakkabı markasının satış mağazasına gidiyoruz.
Evleri yaparken yolları da aynı hızla yapmayı ihmal eden belediye yüzünden mağazayı bulmamız biraz zaman alıyor. Olsun, bu da bana bir kaç resim çekme şansı veriyor. Satış mağazası ise kadın ayakkabıları yönünden tam bir hayal kırıklığı oluyor. Rengaheng erkek ayakkabılarını görünce içimiz açılıyor ve sizinle paylaşmak istiyorum. Kardeş ayakkabıları gördüğümüz günün akşamı evine dönüyor. Çok da alışmıştık üzüldük.




7 yorum:

zibirix dedi ki...

tape hatası olmuş galiba: rengahenk değildir, 'rengarenk'tir o. Düzeltsene Sem'ciğim.

Oha ve çüş dedim, bunlar erkek ayakkabısı mı yani? Kadın ayakkabısı bile olsa, almakla değil ama alanlar ile ilgili gayet güzel düşüncelerim olurdu...

Gerçi erkeklerin pembe, mor ceket ya da cıvıl cıvıl hawaii gömleği giymesini çoğu zaman hoş buluyorum (bizin homofobik erkeklerimizde nerede gezeerr ooo, gavur herifleri giyiyor onları) ama bu bu bu, nedir bu?!

Ori dedi ki...

Sem, şu gecekondu fotosunda, yani 13 kapı nolu olanın terasında yün mü aktarılıyor yoksa kaybolan mesleklerden hallatcıyı mı görüntüledin? Bir sorumda şu ayakkabıların tek olması ilgimi çekti! Bunların diğer teklerini siyasetçiler ya da muhtar seçim de oy toplamak için dağıtmış olmasın:))Son soru:)) Reklam için kaç çift ayakkabı aldın:)))

Ori dedi ki...

Kadıköy'de bir heykel yazına yazdığım yorumumu buraya alayım. Sahi bunlar ayakkabı mı:))) Bayan çorabi gibi valla kim böyle boyamış ki:)) çok yaratıcı çokkk, kesin bunun da heykeli yapılır:)))

zibirix dedi ki...

dayu, sana alacam ben bunlardan bir çift, hangi renk istersin? yok yok deme, ben en iyisi karışık renklisinden alayım, ya da Sem'in dediği gibi "rengahenk"lisinden.. ehihihi

Adsız dedi ki...

Sem, bu ne renk cumbusu boyle? Londra'da buna benzer ayakkabi giyenlerden çok gordum ama hic boyle rengahenklilerini gormemistim!! Bu ayakkabilardan butigimde satsam mi diye dusunuyorum. Ne dersin Banu iyi is yapar mi Stoke Newington'da? Zibirix, Sem o kelimeyi yanlislikla hatali kullanmamis ama uydurmustur ve komik oldu diye dusunmustur:))) Ben kendisinin Ingilizce kelimeleri nasil katledip katledip kullandigini bilirim cunku.)

Ori dedi ki...

Yani yeğenim gönderdiğim sabah çiçeklerine bakıp yanlış ayaklara yönelmişsin, gideceğin ayaklar Kraliçe Bea'nın yakınlarında bi yerde olmalı:)))

Adsız dedi ki...

Sem cim yeni resimlerin harika ;)
Oncelikle sevgili Zibi yi tebrik ediyorum, gene Zibi cilik yapmis :)) Bence de renkler cok ahenkli...o kismi cok guzel uydurmussun, bravo!
Sevgili Abidin bence krem renkli olan ve pembeli mavilinin sol ustunde duran ayakkabidan al derim onlari begendim kardes, satarlar ;) Fred gorunce ne bu pimp ayakkabisi diyecek ama olsun bence funky taraflari var ;) marka ne diye soracam Ori nin agzina dusecez, reklam felan yapiyos deyun :)) neyse belkim burada da magazasi vardir...
Gecekondu gibi gorunen ve insaati bitmemis evin arkasina da pembe kosku cok guzel otutmuslar, yoksam orasimiydi gittiginiz dukkan?!...sasirmam hemde bizim erkeklere satilan bu ayakkabilari gorunce hic sasirmam...epey bir degisiklik var memlekette :) bir de celiskiler olmasa cennet...neyse ben fazla uzatmayayim zaten gec oldu...bas bas herkese xxx