25 Temmuz 2007 Çarşamba

Memleketimden İnsan Manzaraları

11 yorum:

Semazem dedi ki...

Amca : Dilenmiyorum, sanatçıyım, emeğe saygı gösterin. Ayrıca çocuk okutuyorum

Çocuk : Kim bu adam ? Bu kitapta ne yazıyor ? Bally torbamı neden aldı ? Ben kimim ?

Kedi : Tanımam etmem bunları, şu köpek gitsin diye bekliyorum.

Adsız dedi ki...

Cok sevdim bu fotoyu. Cocugun tabureyi kediye birakip tasin uzerine kendi oturmasi ise ayri bir anlam katmis uclunun iliskilerine.Ben susayim foto konussun yapmayip sende birseyler yazsaydin dahada iyi olurdu ama Sem:))

Adsız dedi ki...

çok siyaset tez agresıflık getırır ama ulke hepımızı duyarız kalmak olmaz derken ;Yeni Dönemin Özelliklerini AKP Belirleyecek.

Seçmen 22 Temmuz 2007 seçimlerinde, AKP'ye bir "Merkez" partisi anlayışıyla oy verdi.

Şimdi ne olacak?

Bu sorunun yanıtı esas olarak AKP'nin nasıl bir politika izleyeceği ile bağlantılı olarak verilebilir.

AKP bir "Merkez" partisi gibi, uzlaşmacı, çoğulcu ve demokratik davranırsa, Anayasa'ya riayet ederse, sorun çıkmaz.

Ama, "Radikal İslamcı" ve "Dayatmacı" tavrını sürdürürse işimiz zor, çok zor olur.

Yaşayarak göreceğiz.
DİDİ .. .

Adsız dedi ki...

Çocukluk arkadşını özlüyor herkes.Çocukluk arkadaşı çocukluk demektir.Bu sem senın için yeni bir konu olabılır eğer istersen.Herkezs çocukluk arkını ve anılarını payşırsa . . .Örnekse;ben çocukluk arkadaşım tuğba için ;bir gün ayağına diken batmıştı onun için dikeni kökünden koparmıştım . . bir başkası biz stres atmak içinmiydi neydi bilmiyorum ama bir yokuştan aşağıya küfür ederk inerdik manyaaaaaaaaak aptaaaaaaaal vs.....çocukluk işte :) . . .DİDİ (: . . .

Adsız dedi ki...

Sem cim cok hos bir fotograf bulmussun, kedili gunler yasarken de herhalde pek bir anlamli senin icin...her biri de ayri konusmus...babanin bozuk paralara bakisi cok icli...kedi de yari uykuda gibi herhalde cigerleri sayiyo :)

Adsız dedi ki...

Can't read the writing but loved the photo very much Sem. It seems as if each of them is in their own world, yet as a trio they seem to have a great bond between them. Enjoy blogging... Diane xx

Adsız dedi ki...

Hi Sem, just now we are having a great girly nite in and having fun and thought of writing to your blog.The photos are lovely but it's a shame we can't read the writing:))we miss u very much. everybody sends their love. Kate x

Adsız dedi ki...

Dışarıda müzik aletini alıp insanlarla paylaşmak bir yandanda bir kaç kuruş kazanmak çok güzel olsa gerek...Ben bunu hep yapmak isterdim fakat günümüzde bunu tamamen ticarete dönüştürmüş insanlar olduğu sürece yapmayacağım...Üç beş akorla,beş şarkıyla offf bir sigara parası çıkarsamda gitsem edasıyla yaptıklarını görüyorum.Bir müzisyen olarak bunu fark etmemek çok da zor değil!Fakat bu fotograf ap ayrı bir dünya, herkes başka bir alemde...Üçününde ayrı ayrı ne düşündüklerini gerçekten çok bilmek isterdim.
Bizi düşündürdüğün için teşkürr semmmm:P

Adsız dedi ki...

sadece fotoğraf için yapılan yorumlar... ne alaka? akp merkez partisi vs, hele didinin anıları. bu foto ile ne ilgisi var?seslendirme de berbat sanki iş olsun diye yazılmış.

Adsız dedi ki...

önce kendini tanıtırsan sevinirim...sonrasında da amaç anılarımı paylaşmak değildi .. .sem'e eğer isterse bir konu açmak dı hepsi bu ! . . .didi sevgiler

Adsız dedi ki...

Semciğim bu fotoğraf beni çok duygulandırdı.Gerçekten çok anlamlı bir kare yakalamışsın.Çocuğun dersini yaptığını,babanın bu kadarcık para neyimize yetecek diye düşündüğünü, kedinin ise sadece orda oturmaktan mutlu olduğunu düşündüm:))Her zaman birşey yazamıyorum ama ilgiyle takip ediyorum yazdıklarını. Sevgiler

Ayla