15 Ocak 2007 Pazartesi

Sigarayı bırakmanın kolay yolu...

Evet bıraktım sigarayı hemde çok büyük bir kolaylıkla. Lütfen bana inanın sizde aynı şeyi yapabilirsiniz aşağıda adını vereceğim kitabı okumakla. Kitabın en önemli özelligi irade yoluyla degil bilinç yoluyla biraktirması sigarayı. Yani işkence gibi değil bilinçli bir tercih ve hatta keyifle bırakıyorsunuz. Ben bu kitap aracılığı ile sigaraya elveda diyen çok insan tanıyorum, sizde onlardan biri olabilirsiniz. (Biliyorum bu yazı kötü bir reklam kampanyası gibi oldu ama böyle faydalı denenmiş bir bilgiyi sizlerle paylaşmadan edemezdim.)

Sigarayı bırakmanın kolay yolu. Allen Carr

9 yorum:

Cemre Kabaş dedi ki...

Çevremde kitabı okuyan herkes bıraktı darısı benim başıma kendimi hazır hissettiğimde okumaya başlıycam:)

Unknown dedi ki...

tebrikler sigarayı bırakmışsın darısı hani benimde başıma diyecemde acaba bunca yıllık sigara denilen bana zarar veren arkadaştan kopabilecemmi .ya bana kızmada ben galiba sigarasız yaşayamam ama kitabı okumayı isterim belki? denemekten ne zarar gelirki demi

Adsız dedi ki...

Sigarayi biraktigina cok sevindim, ben ve Fred de biraktik (bu kitabi okumadan :) ) ama firsatim oldugunda kesinlikle okuyacagim, tesekkurler ;)

Adsız dedi ki...

Bu tür bir yazı beklemiyordum ama okuyunca bu paylaşım iyi olmuş diye düşündüm. Belki bizi zaman içinde bu yazıyı okuyup sigarayı gerçekten bırakan olup olmadığı konusunda bilgilendirirsin. Yada bırakanlar gelip burdan bize haber verirler:)

Ori dedi ki...

Bu tür önerilere karşıyım. tamamen dış güçlerin memleketimiz ekonomisini batırmaya yönelik bir oyunu bu! Hadi seni dinledik de sigarayı bıraktık. Ee, sonra? Onca vergi kaybını nasıl kapatırız? Bence Her eve bir karton sigara alma zorunlu olmalı. Olsun ki hazinenin geliri artsın. Öle deil mi yani:))

Adsız dedi ki...

Super! Tebrikler Ori :) dusundurdun

Adsız dedi ki...

adasim birakmak hic zor diilki. olay bi daha baslamamakta.

bunca yaziyi okuyunca soyle bir tellendirmek geldi icimden. cemrecim at bana bi sigara oradan. offf off

Adsız dedi ki...

eheeh oral abi valla seni çok taktir ettim çok iyi düşünmüşsün:)alırken benım evede 1 karton atıverde ekonomi daha iyi olsun değil mi ama:) semoşum ori bana kartonları getirsin sana yarısını londroya kadar yollarım sen tatlı canını sıkma:)

Adsız dedi ki...

Hah ha sayende sigaraya başlamamış biri olarak bu kitabı okumam gerekmiyor ama yazdıklarını okuyorum, kazla ilgili haberin devamı artık çıksın istiyorum, arkası yarın diye bahsettin o ne zaman başlıyacak. Bunlar reklam olarak kalmasın lütfen diyorum. Başarı dileklerimide ekliyorum. İyi geceler.