4 Mayıs 2007 Cuma

selam ey faniler!

Sem muhteşem yazılarımın etkisinde kalınca, ne olur benim bloga da yaz, aklıma bir şey gelmiyor, okuyucuların kaçması yakındır diye geldi ağladı, dayanamadım elbet. İyi bir arkadaşı kırmak blogçuluğa yakışmaz dedim ve kolları sıvadım.

Lakin henüz bu sabah Ankara'ya ayak bastım ve ayağımın tozuyla kendi bloguma ilk başkent havadisimi bildirdim. Onun dışında, tabii gece boyunca mis kokulu bir trende (ayakkabısını çıkaranı mı ararsınız, çaktırmadan fosuranını mı, ya da belli ki cırcır olup boyna tuvalete koşturup cart curt o gürültülü pulman kapısını açanı mı!) yolculuk etmek dışında bir şey yaşamadım. Ama gelmişken YSK'ya ve Tayyip'e bir selam eylemek ya da el ense etmek lazım gelir gibi....
Yani zannediyorum yakın zamanda yazılarımdan nasibinizi alacaksınız burada.
O halde şimdilik kısaca: Merhaba!

14 yorum:

Ori dedi ki...

1şi anladımsa arap olayım:)şimdi ben yorumu zibiye mi yapıcam? buraya mı yazıcam? zibirix e yazsam da olur mu? Nesye ben canımını istediği yere yazim:))
Peki her gün mü yazıcan Zibi? Memur da yazıcak mı?
Sanırım ikinizden biri yolsuz kaldığından böle bi durumla karşı karşıyayım:)))

Adsız dedi ki...

Merhaba Zibirix. Hosgeldiniz. Yaziniz icin tesekkur ederiz. Sem'in yazi yazmayi birakmasina neden oldugumu dusundugum icin biraz uzgunum. Aslinda hic bir sucum olmadigini dusunuyorum. Tatile gittim ve dogal olarak yazilarina yorum yazamadim. Doner donmez ayagimin tozu ile yorum yapmama ragmen bana hala kirgin oldugu icin yazmayi biraktigini dusunuyorum:)) Ben kendini ikna edemedim umarim sizin yazilari gordukce tekrr yazmaya baslar. Size basarilar. Tayyip ve YSK ya selamlar.

Adsız dedi ki...

sehrimize hosgeldin, burasi sakin bir baskent, isallah burayi karistirmazsin.ysk ve basbakanima selamini ileticem. ama baskentimiz aleyhinde bir yazini görürsem iki elim yakandadir, bilesin. bakalim buraya yazip kazandigin parayla kac gun konuk olacaksin.
sem hanim, yazi lazimsa ben daha guzel yazarim.

Adsız dedi ki...

Selam Ey Zibirix! Hoşgelmişsen. Yazılarını merakla bekliyorum. Artık bize Ankara'nın taşından toprağından, havasından suyundan, kedisinden köpeğinden bahsedersin:)) Senden bir ricam olacak. Yazıların fazla cart curtlu, fosuruklu olmasın:)

Adsız dedi ki...

Sayin Yagmur Hanim, anlamadik yani Sem i hemen attiniz mi kenara? Birde siparis vermissiniz! Ayip ayip!

Adsız dedi ki...

Zibirix ya sana ne demeli, Sem i iteleyecegine oturup onun yerine is gormussun, aferim.Ben bu sayfaya Sem in yazisini gormeye giriyorum olmadi bak simdi, darildim. Zibirix in blogu ayri bir guzel ama ben Sem in yazilarini gormeyi istiyorum.Eminim herkes katilacaktir bu gorusume, tesekkur ederim.

Adsız dedi ki...

Bence Sem bize kizdi, Abidin abi hakli ama Sem kizacaksan da kaleminle kiz, sen yaz artik bundan sonra

Adsız dedi ki...

ben yazim

Adsız dedi ki...

Sem cim ne oldu yav, blogda yeni yazi diye sevinecekken saskinlik kapladi bir an...Zibirix in yazilarini onun sitesinden takip etmeyi gorev bilen bendeniz, senin yazilarini goremeyince uzuldu dogrusu...umarim yavrucuklarini birakmazsin

Adsız dedi ki...

Huzunlendirme boyle bizleri ama...

Adsız dedi ki...

Canim Zibi senin yazilarin cok guzel yanlis anlama sakin, ama bence Sem e yardimi baska sekilde yap derim, mesela fikir ver felan...Sem cim tembellik ediyon gibime geliyor canimcim ;)

Cemre Kabaş dedi ki...

Blog amma karışmış görmeyeli zib irix ve sem ortak yayın mı yapmaya başladınız:)daha çok yazı isterem:)

Cemre Kabaş dedi ki...

bu arada yanlışlıkla zib iriks yazmışım yanlış anlama bacım:)

Adsız dedi ki...

yahu amma yüklenmişsiniz zibirikse, bildiğim kadarıyla izin verilmeden kimse başkasının bloguna yazar olarak katılamıyor, yani sem zibiriksi davet etmiş olmalı. yani sizde davet edileni dokuz köyden kovdunuz! ben zibiriks olsam, yazmam bidaha buraya.