9 Şubat 2007 Cuma

Banuların mahallesine kar yağmış....

Geçen Cuma İstanbul kara bayağı bir yaklaşmış hatta bir ara kesin yağacak diye düşünmüş, tüm hazırlıkları yapmıştık ama bir türlü yağdıramamıştık. Ama Avrupa böyle değilki canım, adamlar istedikleri zaman yağdırabiliyorlar. Yağdırdıkları yetmezmiş gibi hemen resimler çekiliyor ve tüm dünyaya dağıtılıyor.


8 yorum:

Ori dedi ki...

Vay, demek yağ kar deyince yağıyor, yağma deyince.. Nasıl yani? Şimdi İstanbul'a kar yağmaması bir Banu duası mı?

zibirix dedi ki...

Banu yağdırmış diye bir cümle yok o yazıda dayu be! Bak yine totonla iş gördün, eheuehue. Avrupa'da yapıolarmış. Yani adamlar yapıomuş, meçhul adamlar bunlar! İsimlerini açık etseler her ülke bunlardan sipariş verir, bunlar da başlarını alamaz bir daha. Utanmadan buzul yapmaları da istenir, yapamazlarsa da küresel ısınmanın sebebi olarak gösterilirler... Eee bu durumda sadece "adam" olarak geçecekler tabii.

Adsız dedi ki...

hahahahahahah .... evek! yarim acan ciceklere yazik oldu ama ne yapalim, bu mevsimde bu zamanda kar yagmaliydi oyle degil mi yani...2 gun oncesine kadar hergun bisikletimle tur atabilecegim bir hava vardi inanabiliyor musunuz...

Adsız dedi ki...

HAHAHAHAHAHAH cooooook dogru Zibirix cim....hahahahahah aklima leman karikaturunu getirdin....galiba zihni sinir di....senin zihnin de zehir kipin arkadas! opuyom

Adsız dedi ki...

Sem, Istanbul'a baktigin yeri her ne kadar begenmediysekte, haber secimindeki kararlarini cok yerinde buluyoruz.2 resim ve kisa bir yaziyla sadece mahallesine kar yagan Banu'ya hahahaha yaptirmakla kalmamis ayni zamanda kuresel isinma, kar dualari, Avrupa birligi, CIA, FBI, Ex Files gibi bilimum konulara deginmissin. Tebrik ediyoruz.

Adsız dedi ki...

ne kar ne aşk uğrar oldu bizim diyarlara diye bı actasyon yaparım ben şimdi.sevgililer günü arifesinde ...neden planlar yapılırken sevgi sözleri mırıldanırken bırden kalır ınsan yastığla başbaşa..ahh ahh çok dertliyim çook..:( ALDATMAK genetik bir olay mı acep :S.....

Cemre Kabaş dedi ki...

Yav kar falan dedinizde:)İstanbula sıkı bi yağmur yağmazsa artık yazın susuz kalıcaz...Şu yetkililere söyleyin yağ yağmur yağ desinler(türkiyeye)demezelerse artık bi yağmur duasına çıkarız di mi arkadaşlar?

Adsız dedi ki...

Sem in bana gonderdigi email aklima geldi, tasarruf ile ilgili, global isinmanin cokca konusuldugu bu zamanda bence herkes bu duruma karsi onlemli yasamaya alistirmali kendisini...Sem cim sen bence bir ara o maili tekrar yolla canimcim....cok minik degisiklikler ama damlaya damlaya gol olur ;) yagmur duasi etmekten daha akillica diye dusunuyom ;)